“N’hi ha persones”

Hi ha mirades i silencis que fan més mal que una allau d’insults. Sónpropis de persones manipuladores que volen fer-te sentir culpable per ser com ets i per no estar satisfent contínuament els seus desitjos. Són persones egoistes, però en el mal sentit de la paraula. Es disfressen de majorets de l’altruisme per evitar que vegis com supuren egoisme per tot el cos.
Frases com: “fes el que vulguis, però llavors no em vinguis a buscar per res”, “si no em dius tot el que et passa llavors no et queixis si estàs malament”, “estàs malament perquè no em fas cas”…. resumint, si no fas el que jo et dic t’amargaré la vida perquè necessito un lloc on buidar les meves frustracions, o com diria Freud, necessito quelcom amb què tapar la meva falta (objecte petit a) i tu em vas com anell al dit.
N’hi ha per tot arreu, són fàcils de detectar, normalment van acompanyats d’una persona que sembla que l’hagin xuclat com a una orxata fresca en ple mes d’agost. No li queda ni un bri de vida als ulls. Són persones que creixen a mesura que la seva presa es va empetitint. Com més petita és la seva presa, més reforçada és la persona manipuladora, n’hi ha que sembla que hagin fet culturisme i tot. En aquests casos, al seu costat ja només resta l’ombra del que un dia va ser una persona. No els importa el que la seva presa pugui sentir, l’únic important és que ells no sentin que estan sols al món.
Un dia vaig conèixer una d’aquestes persones, havia convertit la seva filla en una tauleta de xocolata i cada nit se’n menjava un tros. Ja només li quedaven dues queixalades per polir-se la filla. Se la veia refeta. A la filla, no tant.
Dit això, no entenc per què les dones es pensen que la llibertat sexual és ensenyar-ho tot a les xarxes socials (tot menys la intel·ligència, vull dir). Com diu aquell refrany: “Quien mucho abarca, poco aprieta”.
Que tingueu un bon Sant Jordi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: