Mascles i més mascles

Escric aquesta nova entrada com a resposta a l’article escrit per Iu Forn a El Nacional (http://www.elnacional.cat/ca/opinio/video-sexual-jugadors-eibar_114453_102.html)

Estimat Iu Forn, escrivint articles més propers a una novel·la romàntica per a adolescents sense massa aspiracions intel·lectuals que a un tractat filosòfic, la cultura d’aquest país no pot evolucionar de cap manera. Dius que vivim en una societat masclista on encara queden molts mascles alfa que necessiten demostrar que la seva vara es manté ferma i erigida, hi estic d’acord, però t’oblides de parlar d’aquells mascles amb aspiracions superjoiques que volen salvar princeses de les tenebres del desig sexual femení. Tan mal fan els uns com els altres. Els dos eviten que la dona sigui lliure de decidir per si mateixa. Benvolgut Iu Forn, a la dona no se l’ha de protegir, se l’ha de deixar ser i prou. Aquest article només denota que aquesta societat encara no ha superat el complex d’Èdip, l’home encara veu en la dona una mare virginal, i això, sincerament, no ajuda ni a la dona ni al seu alliberament sexual.

Jo he vist el vídeo i et puc assegurar que no té pinta de ser cap violació. Pel que fa a si la noia volia que la gravessin o no, això ho decidirà un jutge. Encara que et pugui semblar impossible, aquesta noia té la suficient capacitat intel·lectual per buscar ella sola una solució al seu problema. Anem deixant les capes de superheroi a l’armari i deixem que cadascú es faci càrrec de la seva vida. Això de mirar els problemes dels altres per estalviar-se veure els d’un mateix, no beneficia a ningú.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: