No sóc baixet, sóc alt com un Sant Pau

Quantes vegades has sortit al carrer, deprimida, malhumorada i amb ganes de fer puenting sense corda i la gent t’ha preguntat: Nenaaaaaa, com t’ho fas per estar així de contenta tot el dia? Què menges?
O has anat a comprar-te un vestit a un centre comercial, botida com un galàpet, i a l’hora de provar-te la roba, la dependenta t’ha deixat anar: Ja m’agradaria a mi tenir aquest cos, nenaaaaaaaaa. Se’t posa tot bé.
Me’n recordo, una vegada, que una amiga em volia embolicar amb un amic seu i li vaig dir: Ai, no sé, com és aquest teu amic? És guapo? I ella em va contestar: Moooooooolt, és guapíssim. És una mica baixet però té un cos espectacular. Davant d’aquesta descripció no m’hi vaig poder negar de cap manera. Així que l’endemà em vaig posar de 21 botons i 14 minuts i mig abans de l’hora acordada ja era asseguda al bar, esperant-los. Baixet, em va dir, aquell tio feia almenys dos metres. Com us podeu imaginar, l’adjectiu guapo, tampoc era el més apropiat. El resultat de tota aquella absurditat va ser una gran amistat que encara ara dura.

Un altre dia, anava jo més contenta que un gínjol pel carrer, quan de cop i volta em va parar la veïna del quart primera i em va dir: Nenaaaaaa, et trobes bé? Fas molt mala cara. Vols dir que no hauries d’anar a cal metge? Us asseguro que després d’aquelles paraules vaig quedar més blanca que un vas de llet desnatada (la llet entera té un blanc diferent, no sé si us hi heu fixat).

A on vull anar a parar, amb tot això? Doncs la veritat és que no ho sé. Suposo que no gaire lluny.

Només trobo dues possibles explicacions, a tot aquest garbuix:

Una: o la gent que dóna la seva opinió (no demanada, val a dir-ho) no veuen un burro a quatre passes.

O dues: hi ha vida extraterrestre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: