Ser culte no és el mateix que tenir un bon cul

Avui he dedicat més de dos minuts a decidir el títol, espero que, com a recompensa al desgast que això ha suposat al meu cervell, us el llegiu un parell o tres de cops i hi trobeu un significat molt profund que en realitat no hi ha.

En aquesta llarga vida que he viscut, he conegut moltes persones, animals i plantes. Amb tots ells, he intercanviat opinions, sentiments, sensacions, records, pors si trobeu que el meu discurs es fa pesat, repetitiu, feixuc, carregós… pareu-me en qualsevol moment i dieu-m’ho) etc.

Us preguntareu a quina conclusió he arribat al llarg de tota aquesta vida, doncs a una conclusió molt senzilla: 2 + 2 mai fan 4. És broma. Quedava molt profund dir això, però per explicar-vos el perquè hauria de preparar tot un powerpoint i no me’n veig en cor. A la conclusió que he arribat, és que mai pots aconseguir una barreja uniforme d’aigua i oli. Us semblarà una ximpleria però… ho heu provat mai? No hi ha maneres que l’oli deixi de flotar, la mare que el va parir! Amb això només us vull dir que és impossible que una persona culta es casi amb una persona intel·ligent. Per tant, tenir un fill que sigui culte i intel·ligent alhora és una missió impossible, a menys que el fill surti tarat, però això només passa en casos excepcionals. Són els típics nens que solen quedar marginats a la classe perquè ni els cultes ni els intel·ligents s’hi senten identificats, i ja se sap, tot
el que és 
diferent de nosaltres ens fa por i com més lluny i marginat millor. La majoria de gent o és ximple i culta o intel·ligent i inculta. No hi ha més.

Ara podeu veure que el títol no tenia cap mena de profunditat, ni tan sols m’he dignat a parlar dels culs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: