El pas d’home a robot

Com que avui fa un dia grisot, m’he posat transcendental i quan em poso transcendental m’agrada parlar o bé del moreno paleta o bé de la degradació del ser humà. Com que del moreno paleta se n’ha parlat molt, em centraré en la segona opció.

D’ençà que l’home va començar a parlar, la cosa ha anat de mal en pitjor. De vegades em vénen ganes de posar-me a recol·lectar i deixar-me de tanta postmodernitat. A veure, què collons li passa al ser humà? Vol viure tranquil, follar a tota hora i menjar bé i què fa? Viu més estressat que una formiga davant d’una engruna de pa, practica el sexe un cop al mes els més afortunats) i menja derivats del petroli. Aquesta actitud és la de la mitjana de la població. Llavors hi ha els que no es conformen amb això i es dediquen a fer guerres i carregar-se la meitat de la població, els que es dediquen a fabricar els derivats del petroli i vendre’ls com si fossin llet materna o els que es dediquen a robar sense ni tan sols dissimular ja que robes, almenys crea’t una bona coartada, gandul!).


Actualment, el ser humà, s’ha ficat entre cella i cella, convertir l’home en un robot. Sembla una missió impossible però en realitat és facilíssim.

El primer pas que s’ha de fer perquè això passi, és fer creure a la gent que ser independent vol dir viure sol i aïllat.

El segon pas, que ha de ser obligatòriament posterior al primer, és substituir el verb “estimar” pel verb “comprar” a la ment de la gent.

I el tercer pas, és posar a la venda tota mena de productes lúdics per tenir distreta la població i que aquesta no s’adoni que els han donat gat per llebre.

Pel que fa al quart pas, encara està en període de proves. Es tracta d’eliminar de la ment de la gent els records que considerin innecessaris i posar-hi els que més els convingui. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: