L’amor als fills

Recomano llegir primer aquest article de La Vanguardia: http://www.lavanguardia.com/vida/20140401/54405350555/carcel-padres-amor-hijos.html (més que res, per saber de què carai parlo)

Per fi algú ha fet una llei amb cara i ulls. Està clar que darrere d’aquesta proposta de llei hi han hagut llargues hores de colzes i tes reescalfats.

Em centraré en aquesta frase:

“El Gobierno británico prepara una modificación legislativa que sancionará a los progenitores que no abracen o besen a sus niños o los utilicen como chivos expiatorios

Veig que els britànics tenen molt clar el concepte d’amor i que als jutges només els cal donar un cop de martell per mesurar-lo.

Després de llegir aquest article m’he sentit violentament atacada per una sèrie de dubtes que no deixen de corroir-me per dins. De quantes abraçades diàries estem parlant? S’han de fer seguides o hi pot haver un espai de temps entre abraçada i abraçada? Quanta estona ha de durar l’abraçada? Si faig un petó al meu fill amb desgana, resta punts? Si li faig un petó a la galta, val més que si li faig al front? Si li compro moltes joguines, puc descansar una setmana? Si un dia tinc moltes ganes de fer-li petons i fins i tot pessigolles, ho tindran en compte? Si entre abraçada i abraçada li foto un mastegot, quants punts em resten? Puc llogar una cangur perquè petonegi el meu fill si no sóc capaç d’arribar als mínims decretats? Un petó a quantes abraçades equival? El mínim el tinc clar, però i el “tope“?

Bé, com veieu, no m’han quedat massa clars els paràmetres que faran servir a l’hora de mesurar l’amor.

Si algú m’ho pot explicar, li agrairé amb una forta abraçada.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: