El tacte

El tacte és un sentit en vies d’extinció. Així de clar ho dic. Actualment, l’única cosa que ens és permès tocar són els collons, i com més ben tocats, millor. Els collons i les pantalles. I crec que ja no em deixo cap altra excepció. Ara, ni se t’acudeixi posar la mà a sobre d’una persona (per qui no sàpiga què és una persona: s’anomena persona a tot ésser viu bípede i bimà amb sentiments i ganes de xerrar). Si és menor d’edat, t’acusaran de pederasta, si és major de 80 anys, t’acusaran d’estar-lo manipulant per canviar el testament i si és de mitjana edat, t’acusaran d’estar buscant sexe i ser un depravat mental. Així que la gent, el que ha fet (que consti que ho trobo molt honrat) és escollir el camí fàcil: no tocar-se ni tocar els altres. 

Així doncs recorda que:

1- Si veus algú que està a punt de caure a terra, deixa que caigui, ja s’aixecarà, o no, però això, ja no és problema teu.

2- Si veus algú plorant desconsoladament al teu costat, deixa que plori, plorar va molt bé, en el fons, li estàs fent un favor no abraçant-lo, que la gent es malacostuma molt fàcilment. Abraces una persona un dia i ja no te la treus de sobre, i un, té la seva dignitat.

3- Si trobes un nen abandonat al carrer, deixa que s’espavili, si està sol al carrer, és que ja sap el que es fa.

4- Si una persona gran et demana ajuda per pujar a l’autobús, digues-li que “què s’ha pensat!”. La gent gran sempre fa menys del que realment pot fer, busquen qualsevol excusa perquè els toquis. Degenerats!

5- I el més important de tot, si el teu fill et demana que l’acariciïs, aparta’l d’una empenta, els nens són molt manipuladors, quan diuen “t’estimo” en realitat t’estan dient que no sortiràs de l’habitació amb el mateix nombre de bitllets que tenies en entrar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: