Manifestació

Segons un estudi de la Universitat de Wichita, una “MANIFESTACIÓ” vindria a ser una excusa barata per faltar a la feina i muntar-se una festassa. Per arribar a aquesta conclusió, els especialistes en festes i campanes de la Universitat, van realitzar un estudi morfològic molt acurat. L’esquema és el següent: MANI ( del llatí mani-manium que significa fantasma) + FESTA (sexe, drogues i rock and roll) + el sufix -CIÓ ( acció o efecte de). Per tant, el significat exacte de la paraula manifestació seria: acció que duen a terme una colla de fantasmes per muntar-se una festa. Tot i així, encara queden molts fantasmes solts per acabar-ho de confirmar. 

Aquests mateixos especialistes, han afirmat que les manifestacions al llarg de la història han variat poc. L’únic que realment ha variat, és l’objecte que utilitzen els manifestants per encadenar-se. A la prehistòria, utilitzaven arbres i pedres monolítiques, al segle XXI, utilitzen les xarxes socials. 

Pel que fa a la temàtica de les pancartes, s’ha mantingut completament inalterable al llarg de la història. Les pancartes que utilitzem actualment són exactament les mateixes que utilitzaven els nostres avantpassats. Han anat passant de generació en degeneració fins a arribar als nostres dies completament deteriorades.

Avui vaig a manifestar-me pel dret a respirar. Ha sortit una nova llei que diu que la gent que faci més de dues inspiracions al dia haurà de pagar un plus a la Seguretat Social.

 

One thought on “Manifestació

  1. Helena ha dit:

    Ole, ole, espero que vinc a manifestar-me amb tu! I fem unes quantes respiracions, poques que igual ens fan pagar!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: