La Dolçor

El meu primer contacte amb la dolçor es va produir en plena primavera. Jo tenia 5 anys i vaig caure de peus a una galleda plena de xocolata desfeta. Tot el meu cos va quedar impregnat d’aquella substància viscosa i calenta excepte el meu cap. Així que a partir d’aquell dia, la dolçor es va instal·lar exclusivament al meu cos i conseqüentment, als meus actes, els pensaments i les paraules, en canvi,  van romandre amargs i freds. 

El meu segon contacte amb la dolçor ( deixant de banda petits flirtejos que vaig tenir-hi entre un contacte i un altre) es va produir un bonic dia d’estiu. Jo estava asseguda en un banc contemplant el mar, quan de cop i volta va aparèixer un noi 2 anys més gran que jo amb un Colajet a la mà. Me’l va oferir i jo no li vaig saber dir que no. Fins aquell moment, només havia experimentat la dolçor en un context càlid, mai l’havia provada a baixa temperatura. Així que no vaig dubtar ni un moment en posar-me aquell gelat a la boca. La primera sensació va ser completament paradoxal, em produïa rebuig i atracció a l’hora. Tot i així, vaig acabar cruspint-me’l tot, assaborint les diferents textures i intensitats de dolçor. Vaig acabar completament endolcida.

El meu tercer contacte amb la dolçor es va produir un dia en què el vent feia caure les fulles dels arbres. Estava jo caminant pel carrer, distreta amb els meus pensaments amargs, quan de cop i volta vaig veure un home que plorava desconsoladament. Vaig acostar-m’hi i com que em feia por dir alguna frase freda i amarga, vaig decidir passar a l’acció i abraçar-lo tot acariciant-li els cabells. L’home va deixar de plorar immediatament i de la seva boca va sortir el somriure més dolç que he vist en tota la meva vida. 

El quart i últim contacte amb la dolçor es va produir un dia fred d’hivern, sota unes mantes. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: