El joc de la seducció

Els animals, com els humans, són éssers sexuals amb ganes de gresca. Cada raça té la seva tècnica de seducció particular. N’hi ha uns que posen més èmfasi en la xerrameca i d’altres en els ornaments i moviments corporals. Els humans solen imitar aquestes actituds a l’hora de seduir una dona. Hi ha un tipus d’homes que quan veuen la seva presa, l’acorralen amb un discurs compost exclusivament de teories filosòfiques encara per confirmar, fins a deixar-la completament estabornida. Llavors l’agafen del cabell i se l’emporten cap a casa seva. Llavors tenim aquells homes que prefereixen hipnotitzar la seva presa amb la mirada, comencen a girar les pupil·les a gran velocitat fins que la presa ja no recorda ni el seu nom, llavors li xiuxiuegen quatre versos de la millor poesia a l’orella i aquesta cau, sense poder-ho evitar, de caps al seu entrecuix. Qui més, a veure, ah sí! Hi ha un altre tipus d’homes que es senten completament orgullosos del seu cos escultural i no dubten en fer-li saber a la seva presa, això sí, d’una manera molt i molt subtil, per exemple, si la presa en qüestió està al súper, s’ofereixen a aixecar-li 4 garrafes d’aigua perquè pugui agafar la de sota que es troba en millors condicions. La presa sol acabar gronxant-se com un mico del braç d’aquell home. I els últims de qui us parlaré avui, són aquells homes que opten per fer perdre els sentits i les ganes de viure a la seva presa disparant-li 300 bales d’acudits completament esperpèntics. La presa sol acabar treient escuma per la boca i amb convulsions.

2 thoughts on “El joc de la seducció

 1. Jordi Pérez Lopez ha dit:

  Intento “veure” els models de seducció observant – i raonant-los, més no ho sé, donat que segons l’hora i el dia … doncs tot canvia. Després de dur un sonda prostàtica durant tres-quatre mesos (ara ja fa un més que estic bricolejat), he descobert que es sedueix molt més en un estat de “castarti sondati temporali” (la meva veu no va millorar al cantar al bany amb la sonda i la bossa la dutxa). Més de cent vint dies amb un sonda via uretra, han descobert que la seducció pel desig animal i sexual no era tan important (bé, si, … una mica), s’ha tornat més en un seducció espiritual. Cent vint dies –previs al quiròfan i amb quimio—al treball, sorprenia a companys i famílies: anava a treballar amb la bossa d’orina penjada per la cama des del cinturó (discretament amagada sota el pantaló) . El home, generalitzant, quan té la part genital tocada és un gall minso i covard front el seus galliners socials, i es queda pansit i amagat a casa. Per mi, sortir al carrer, era una cosa més quotidiana, però amb un pes extra. No se, a mi sempre m’han vist com un alienigena

  Les meves relacions emocionals i sexuals han evolucionat amb el temps (i no per la meva situació física). Un (o una –deixa’m dir que tots tenim costes femenins, masculins o combinat-) s’ha arribat a enamorar a l’autobús, al tren, etc. He (o m’han) seduït pels sentiments socials o culturals, sigui per la vessant emocional o intel•lectual, com la sexual. Però una de les coses que estic sorprès des de fa força temps, son aspectes –sense la visió o caràcter global- d’elements parcials. La pell, els ulls, la veu, les mans, olors, l’esquena nua, o cervells, el tarannà de les paraules, … … però es tan difícil fer un “cut & paste” que seria una barreja del productes tradicionals de Bram Stroker i Mary Shelley.

  Cal dir que cada dia soc una barreja de D.H.Lawrence i Henry Miller, amb tocs de Kerouak (i elements autòctons). Difícil d’entendre a la majoria de persones (apropar-se pot ser). A nivell de pensament, alguns em diuen que soc un anarquista epistemològic. Prefereixo que es percebi com soc des de fora, que per les pròpies definicions de mi mateix. No crec pas amb la maduresa, que la barreja dels diferents estats, les dubtes i les contradiccions son part de les vides comunes, i que si algú diu que està o diu que es una persona equilibrat, madura, coherent, … … es que es un tros de pedra bruta.

  Gràcies pels teus escrits. Son com flors de cirerers i ametllers constants.

 2. eljornaler ha dit:

  Gràcies per les teves paraules 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: