Publicitat i altres perversitats

No ho digueu a ningú, però diria que visc dins un anunci publicitari. Haig de fer quatre comprovacions més, però diria que només serviran per confirmar el que ja he dit.

La primera cosa que em va cridar l’atenció i que em va fer sospitar que alguna cosa no rutllava bé va ser un dia que vaig anar al bany per rentar-me la cara de bon matí i m’hi vaig trobar una tia descomunal amb el meu tub de pasta de dents a les mans dient-me no sé què d’unes càries i d’unes genives inflamades. Per si a algú li interessa, encara la tinc al bany. La veritat és que ens hem fet bones amigues, ella m’explica com haig de passar-me el fil dental mentre jo li explico com pronunciar bé una consonant labiodental. 

La segona cosa que em va cridar l’atenció, va ser un dia que caminava pel carrer i de cop, d’una cantonada em va sortir un gos vestit de detectiu privat amb unes orelles que semblaven masses de pizza. Parlava afegint una “r” al final de totes les paraules. Em va semblar molt estrany, mai havia vist un gos amb les ungles tan llargues, i li vaig dir: Passes d’aquí et dic! 

I la tercera cosa, va passar fa un parell de dies mentre netejava la banyera. Estava jo tan tranquil·la cantant una cançó de Take that, quan de cop i volta va aparèixer una tia vestida amb un davantal i guants de plàstic. Va fotre un crit tan bèstia, que les rajoles de la banyera van desenganxar-se de cop. Es veu que no feia servir el desinfectant adequat. Després vam estar parlant una estona i la veritat és que tenia raó, el meu desinfectant no li arribava ni a la sola de la sabata.

Bé, vosaltres què en penseu de tot això? Són paranoies meves o hi ha quelcom que no quadra?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: