Botifarra intel·lectual amb encenalls de frustració

Avui us ensenyaré a preparar una bona botifarra intel·lectual amb encenalls de frustració. 

Ingredients:

– Una persona (de qualsevol raça, nacionalitat i nivell cultural i econòmic)

– Un budell universitari

– Un quilo de frustració

– 10 grams d’intel·ligència

El primer que heu de fer, és agafar el budell i netejar-lo de dalt a baix. Un cop estigui ben net, agafeu amb suavitat la persona i la introduïu lentament al budell. Si la persona es queixa o fa alguna rebequeria agafeu qualsevol instrument rígid que tingueu a mà i li foteu un bon cop, així us assegurareu que no hi hagi represàlies posteriors.

Un cop tingueu la persona estabornida, agafeu el quilo de frustració, el talleu a trossets i els entaforeu ben entaforats dins la boca de la persona ( aneu amb compte, no us caigui cap trosset de frustració sobre el plat, fa lleig). Seguidament, agafeu els deu grams d’intel·ligència que us queden sobre la taula i els introduïu amb molta cura a dins del forat del cul. Si noteu que la botifarra ha quedat massa rebotida, traieu-li algun gram d’intel·ligència i així es desinflarà una mica.

Bé, doncs, com veieu és un plat molt senzill de fer, només cal tenir una mica de mala llet i ganes de tocar la pera.

Espero que us hi animeu.

Bon profit! 

 

2 thoughts on “Botifarra intel·lectual amb encenalls de frustració

  1. Bon dia, Aquest matí m’he llevat amb esperit culinari i m’he dit: vinga! Anem a preparar tan suculent recepta, a veure què en surt! He anat al mercat. He preguntat a la peixatera, la florista, paradeta amunt, paradeta avall i ningú ha sabut indicar-me on era la paradeta de la frustració. Sort n’he tingut d’un pagès molt eixerit que m’ha dit que provés al supermercat. Carai! no havia posat un peu a dins que una hostessa m’enganxa la bufanda nova i m’estireganya cap endins mentre m’oferta un 3×1 de frustració. Cap a dins al carro! De budell buit també n’he trobat fàcilment, en ser l’hora d’esmorzar devien fer fornada. El problema és que no estic segura de la procedència i és clar, universitari… Universitari no ho puc saber, és el que passa avui en dia sobre els orígens de les coses, ningú sap ben res! Bé, espero que això no espatlli la recepta. Bé, prosseguint amb la recerca, malauradament no he trobat els grams d’intel·ligència per la recepta, tan sols he trobat un xic d’aroma i en mg, així que ho he deixat estar. De moment resto a l’espera dels seus suggeriments i acèrrima al seu blog esperant noves receptes. Moltes gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: