Coitolalia

COITOLALIA: Se define como Coitolalia a la parafilia sexual que consiste en la obsesión de decir palabras eróticas o sucias durante el coito. 
Las personas con coitolalia se excitan al hablar mientras practican sexo. Si lo que estimula son las palabras soeces o insultos, se trata de Coprolalia.

Aquest matí m’avorria per internet i sense adonar-me’n he anat a parar a una pàgina on apareixia el concepte de “coitolalia“. Com a estudiant de filologia que sóc m’he sentit immediatament temptada a buscar el significat d’aquesta meravellosa paraula i així ho he fet.

Si la paraula m’ha agradat el significat m’ha entusiasmat.

A tota aquella persona que practica la coitolalia se’l coneix popularment com al tabarra sexual. Dintre els tabarres sexuals hi ha casos extrems que fins i tot necessiten practicar l’acte sexual en una sala de conferències amb públic que els aplaudeixi.

Frases com: “Fot-me-la fins a dins”, “Menja-te-la tota”, “Tens un cul deliciós”, ” Ets una guarra”, “No paris!”  així com exclamacions del tipus: “Ahhhh!”, “mmmmmm”, “Sí!!!”, “Ohhhh!” formen part de les converses dels practicants de la coitolalia.

Les converses coitolàliques poden variar segons les aficions de cadascú. N’hi ha que els agrada parlar del temps ( Ex: Quina calor que fa no?), d’altres de la feina ( Ex: Avui no t’has portat bé i t’hauré de castigar),  d’altres els dóna per fer raonaments filosòfics (Ex: El sexe és una trampa de la naturalesa per no extingir-se) etc.

Així doncs ja ho sabeu si voleu practicar un bon sexe coitolàlic busqueu algú que comparteixi alguna de les vostres aficions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: