Posa’m un quilo d’homes ben madurets

Image

Quan vaig llegir aquesta entrevista em va sorprendre la gran seguretat amb què parlava aquest entrenador d’atracció de gènere. Es veu que per aquest individu les relacions entre els diferents gèneres ( suposo que es refereix al masculí i al femení) són tan senzilles com preparar una bona carta de presentació.  És a dir, relacionar-se és el mateix que anar a buscar feina. Com més ben feta estigui la teva carta de presentació més possibilitats hi ha que aconsegueixis el tipus de relació que busques. El que ets realment no té cap mena d’importància. 

Aquest senyor tot i presumir de buscar en la seva professió un punt intermedi entre la frivolitat i allò més científic utilitza conceptes totalment adaptables al món empresarial.

Benvinguts a l’era on les persones han deixat de ser persones per passar a ser un producte més del gran mercat global.  La teva subjectivitat ens importa un rave, això sí, sàpigues que tens unes limitacions innates ( que es poden generalitzar a tot el gènere masculí) que només podràs eliminar gràcies al nostre coneixement de la matèria.

Em sembla que trucaré aquest senyor ara mateix i li demanaré que em prepari un parell de quilos de nois simpàtics i divertits i mitja dotzena de nois culturitzats i atlètics per aquest cap de setmana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: