Facebook

El món del facebook és un món màgic, converteix qualsevol vida rutinària, avorrida i trista en el paradís. Algú té algun amic al facebook que s’ho passi malament o que sigui antipàtic i lleig? Tot és fantàstic, meravellós, espectacular, increïble… La gent és guapíssima i tothom s’estima amb bogeria.  La retòrica es troba com un peix a l’aigua. A mi, sempre que obro el facebook, m’entra una felicitat de tal magnitud que em tremolen les cames i tot.

El que trobo  més útil del facebook són les informacions totalment imprescindibles que amablement els  amics et donen minut a minut com per exemple: què estan menjant i on, amb qui estan passant-s’ho al màxim de bé, a on van de vacances i quants dies falten per començar-les, quantes ganyotes ha fet el nen aquest matí, com està la relació amb la parella… Llavors n’hi ha d’altres més interessats en el món intel·lectual i espiritual que t’informen dels últims hits en pensaments filosòfics ( des d’Osho fins a Coelho passant per en Chiquito de la Calzada). 

Els meus amics preferits, però, són aquells que sacrifiquen bona part de la seva vida per informar-te de tot, absolutament tot el que fan durant el dia. Crec que a aquesta gent tan altruista se’ls hauria d’homenatjar amb un munt de comentaris molt i molt guais.

Així doncs, només em queda afegir que recomano ferventment a tots aquells que es mostren reticents a les noves tecnologies que si volen millorar la seva vida comencin per obrir-se un compte al facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: