Aparador número 2

El mercat és un gran aparador de productes i de persones xerraires, genuines i molt enraonades. Són gent que durant la resta de la setmana desapareixen qui sap on però el dia de mercat surten com formigues afarrades al seu millor cabàs. A la butxaca porten dues llistes: la primera lògicament és la de la compra i la segona correspondria a la llista de temes que tractaran amb les diferents persones amb qui s’aniran creuant al llarg de la jornada. Conec el cas d’una dona que es passa tota la setmana preparant aquesta segona llista i haig de reconèixer que el resultat és immillorable. En poc temps s’ha convertit en una malabarista de les paraules, les fa anar per on vol i com vol. Escoltar-la és una experiència única a la vida ( la podeu trobar cap a dos quarts d’onze a la parada de les taronges). 

Si el que busques són xafarderies, el mercat és el lloc ideal. La velocitat a què circulen supera amb escreix la de la llum. Has d’estar molt alerta si vols atrapar-ne alguna. Jo avui només n’he atrapat un parell però no eren de gaire categoria.

Per la gent que no li interessa la secció de xafarderies els recomano que vagin a la secció de consells, hi ha molta palla però sempre hi ha algun consell que et serveix. L’últim que vaig rebre va ser el d’un senyor molt castís, i diu així: si vols comprar barat ves a última hora a mercat. Haig de reconèixer que des de que segueixo el seu consell la meva economia ha millorat notablement.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: