La felicitat absoluta

Image

Benvinguts al capitalisme! Passin i triin tot allò que vulguin. Estem aquí per satisfer tots els seus desitjos. Qualsevol problema que tinguin nosaltres els hi resoldrem amb un somriure a la cara. No cal que pensin més, nosaltres ens ocupem de tot. Relaxin-se, els seus problemes, les seves pors, els seus dubtes i la seva possible infelicitat han arribat a la seva fi. Sentin-se com a casa. Mai la vida havia estat tan senzilla com ara. Nosaltres els garantim la felicitat absoluta. No busquin més, han trobat tot allò que buscaven i el millor de tot és que nosaltres no esperem res a canvi. Posin-se el cinturó que el viatge comença.

4 thoughts on “La felicitat absoluta

  1. José Miguel Pueyo ha dit:

    Pero cuidado, habría que decirle al discurso capitalista. Cuidado porque el objeto a, lo Real del Goce que éste representa no sólo quema sino que siempre está más allá, más allá porque es un objeto para siempre perdido, perdido en nuestra más tierna infancia. ¿Qué promete entonces el discurso capitalista, ese discurso que es tanto el de la religión como el del marxismo, no menos que del ecologismo, del humanismo y del más o menos radical fanatismo ideológico? Promete humo, promete, en suma, lo que no puede dar, pues sólo puede ofrecernos un objeto suplencia, un objeto imaginario del objeto a, del objeto tan anhelado como perdido para siempre.

  2. José Miguel Pueyo ha dit:

    Sí, en efecto, pero que la suplencia sea la mejor posible. (Lo digo, más que nada, porque de malas el mercado de la cultura nos oferta demasiadas, entre otras las que acabo de nombrar). Bon finde.

  3. eljornaler ha dit:

    Bon cap de setmana i gràcies per les teves paraules 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: