Fer esport és necessari

Image

Ara que he decidit fer una dieta equilibrada haig de trobar un esport que la complementi.

Mai hauria dit que existissin tants esports i gent que els practiqués. Fer esport es porta molt, és considerada una activitat molt “guai” i jo vull ser “guai”. Per això practicaré el màxim d’esports possibles.

He decidit que començaré practicant “planking” per millorar els meus abdominals. Pels qui no sou coneixedors d’aquesta pràctica: el planking consisteix en estirar-se sobre qualsevol superfície, rígid com un tronc tal i com es mostra a la foto següent.

Image

Per millorar l’elasticitat de les meves orelles he decidit practicar un esport molt conegut pels esquimals que s’anomena “Jalada d’orelles esquimals” i consisteix en lligar-se unes gomes a les orelles i estirar més fort que el teu contrincant. Aquí us ensenyo una imatge per entendre-ho millor.

Image

I per millorar la musculatura corporal he trobat un esport immillorable que s’anomena “Extreme Ironing” que consisteix en planxar la roba al lloc més perillós possible. L’avantatge d’aquest esport és que quan acabes de practicar-lo tens tota la roba planxada. Us deixo una imatge d’aquest esport també.

Image

Jo crec que amb aquests esports i amb la dieta que he preparat puc arribar a aconseguir tot el que em proposi en aquesta vida.

One thought on “Fer esport és necessari

  1. Corali ha dit:

    ai que em peto…(de riure)..jo em vull elastitzar les orelles a veure si se m’aguditza l’audició…a l’estil parabòlica..jeje

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: