TRACA MAN ha tornat

Image

Fotografia presa ahir a la nit per un aficionat a la fotografia ( ja es veu que li falten anys de pràctica)

Ja podem respirar tranquils, TRACA MAN ha tornat.

TRACA MAN ve carregat de petards i traques  per combatre les injústicies que s’estan produint últimament al nostre país. Aquesta nit s’ha fet sentir per tot Catalunya, està emprenyat, molt emprenyat.

TRACA MAN és fill de pares catalans però fa temps que volta pel món barallant-se amb enemics molt temibles. 

Segons les últimes dades que hem rebut TRACA MAN es dirigeix cap a València per comprovar si es pot entendre amb els valencians o necessita un traductor simultani. TRACA MAN ens deia que se sentia enganyat: “tota la vida havia cregut que el català i el valencià eren una mateixa llengua, ara entenc perquè l’últim any que vaig sortir de festa per València aquella noia em va fotre aquella plantofada, no deuria entendre bé el que li deia”. Degut a aquella experiència TRACA MAN va quedar traumatitzat i no va ser capaç de tenir cap més conversa amb una noia per por a ser rebutjat una altra vegada.

TRACA MAN té l’esperança que li confirmin que el valencià en realitat és una llengua iber i així poder refer la seva vida sentimental. Ens deia: ” he estat 20 anys creient que la noia em va rebutjar perquè no li agradava el vestit que portava i ara m’assabento que el que va passar en realitat és que la noia no m’entenia, sabeu el temps que he arribat a perdre per culpa d’una colla de filòlegs ineptes?”

Continuarà…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: