ON VAS DE VACANCES? PART II

Image

Us prometo que volia canviar de tema però els anuncis insistents de la premsa escrita i de la televisió m’obliguen a seguir aprofundint en el món de les vacances i dels viatges.

Crec que la millor opció per aquest estiu pels que formen part del grup de gent que volen estar a llocs on ningú o millor dit, casi ningú ha posat els peus, és Corea del Nord. Aquest país t’ofereix viure per primer cop a la teva vida una dictadura com Déu mana. 

Només de posar els peus al país ja et regalen un uniforme com a símbol d’integració i d’empatia. 

Són una gent tan altruista que fins i tot es preocupen per la teva salut i per aconseguir que estiguis el màxim de relaxat  possible. Per això et “recomanen” que no utilitzis ni telèfons mòbils, ni internet, ni càmeres de fer fotos. O sigui que les persones habituades a fer fotos a tot allò que es mou millor que escollin un altre destí. 

Jo des de ben petita ja somiava en viure en una dictadura però vaig tenir la mala sort de néixer en un país democràtic. Per això quan vaig veure l’anunci, no vaig dubtar ni un moment a comprar de seguida el bitllet, tot i que només fos per 8 dies. Crec que amb 8 dies no hi ha massa temps per assaborir una dictadura plenament.

Ahir els de l’agència de viatges em van trucar per demanar-me quina talla de roba tenia per començar-me a encarregar el meu uniforme. Tinc unes ganes de posar-me’l ja! 

A més, pels que encara dubteu si anar-hi o no, m’han dit que no has de patir per res. Corea del Nord és el país més segur, no hi ha mai atracaments ni robatoris. Es veu que allà la gent està molt compromesa políticament i  és molt respectuosa amb la legislació.

O sigui que ja ho sabeu: aquest estiu posa’t l’uniforme i relaxa’t al millor país del món!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: