La Riera de TV3

M’hi he esforçat molt i molt però no hi ha manera que m’entri al cap com pot ser que es fagi una sèrie tan inepta. És un insult pels possibles espectadors. Jo no sé a quin tipus de públic va dirigida la sèrie però siusplau deixeu d’insultar la nostra intel·ligència.

Sé que amb aquestes paraules puc ofendre alguna persona ( em disculpo per endavant) però trobo molt trist que una sèrie que s’emet l’any 2013 no hagi pogut sortir dels tòpics de tota la vida. Hi ha molta gent amb talent a aquest país, deixeu que s’expressin d’una vegada. TV3 necessita sortir d’aquesta situació resclosida en què es troba i crear nous formats amb continguts més evolucionats.

El problema radica en voler barrejar la política amb la cultura. Són dos àmbits totalment diferents i cadascun d’ells ha de seguir el seu propi camí. El fet de voler-los fer convergir només porta a desastres com “La Riera”.

Si seguim així, una de dues o aconseguirem que la televisió passi a la història o bé que nosaltres siguem cada vegada menys intel·ligents. 

Vull puntualitzar que amb aquestes paraules només vull donar una opinió totalment subjectiva. 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: